|
|
||||
|
||||
|
TR tayfunla can sıkıntısı geldi cumartesi gel osman su tamponlara ayar verelim dedi bende verelim dedim ama nasıl vericek bilmiyoruz bu yüzden sizlere soralım dedik yardımlarınızı bekliyoruz
yardım demişken yani nasıl yaparız ne malzeme kullanırız felan gibisine ? araçların tamponları : ![]() ![]()
|
|
|||
|
|||
|
osman aslında sizin yapbileceğiniz bi iş değil fakat genede tarif edeyim sulu zımparayla güzelce tamposun zımpara yapıcaksınız elinizi tampona sürttüğünüz zaman hiç bir şey elinize takılmıcak şekilde sonra vuruğuna kırığına çatlağına macun çekiceksiniz tabi macunu sertleştiriciyle karıştırıcaksınız macun kuruduktan sonra alcanız zımparayı elinize 200 numara zımparayla başlıcanız sürtmeye bu işlemde bittikten sonra kontrol macunu çekiceksiniz üstüne ufak tefek noktalar iyice kapansın diye sonra gene zımpara tamponda pürüz kalmıcak şekilde zımparayı yapıcaksınız daha sonra üste boya tabancasıyla astar atıcaksınız sonra tekrar bi ince zımpara çekip zemini pürüssüz şekle getiriceksiniz sonra güzelce kurusun daha sonra selilozik tinerle aracınızın boyasını karıştırıp başlıcaksınız boyamaya tabi akıtmamaya özen göstericeksiniz daha sonra üzerine vernik atıp kurumaya alıcaksınız tabi bunları tozsuz topraksız ortamda yapmalısınız tampon iyice kuruduktan sonra üstüne bide pasta geçtinizmi tampon olur cillop tabi önemli olan burda biraz beceri
|
|
|
||||
|
||||
|
fazla macun kullanıp tamponları megane rs tamponuna benzetmeyin
![]()
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Hatırlarmısın Serhat( bykral ) şayin in tampon altlarını boyamıştı onun gibi bişi olucak
|
|||
|
|||
|
profosyeneli bu sanayide yapılan işlemler bunlar sizde biraz malzemeden çalıp çakma bişeler yapın ozaman ama güzel olmaz
|
|
|
||||
|
||||
|
Kötü görüntü kaybolsa yeter
|
||||
|
||||