|
|
||||
|
||||
|
Selam arkadaşlar..Yardımlarınıza İhtiyacım var ve biraz acele...!
Şimdiden teşekkür ediyorum Aracı abim almak istiyor sizce konforu,yakıtı yol tutuşu piyasası,avantajları ve dezavantajları nelerdir? Skoda Octavia Elegance 1.6 Full+full Km:70.000 Model:2002 İlk sahibinden Araçtan 19.000 TL istiyor son olarak..sizce normalmi alalımmı almayalımmı =? tekrar teşekkürler..! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
||||
|
||||
|
Benim çok hoşuma giden bir araç. VW boranın ayarındadır. Parçası pahalıdır ama bence herşeyiyle güzel bir araç. 19.000 böyle bir araba için çok deil. Bence alın.
|
|
|
||||
|
||||
|
Saolasın burak cığımm..!
DAha fazla yorum yapan yokmu yha? gerçekten alınabilir bir araç mı ?
|
|||
|
|||
|
bence kaçırmayın derim
|
|
|
|||
|
|||
|
parça fiyatlarını kafanıza takmayın yaww...
sanki clionun stop ları 20 tl mi? hali hazırda??? tamponu 50 tl mi ? yapmayın gözünüzü seveyim!! aracı alır almaz kasko yaptırın... ayrıca bu araba her allahın günü parça eskitmeyecek ya!! o lafı kullanmayalım lütfen bu sitede!!!! parçası pahalı olmayan bana araba gösterebilirmisiniz???? (lada hariç) türküz ancak abartmayalım birisi araba almaya kalktığında oooo o araba çok yakıyo bu arabanın parçası pahalı bunun busu var bunun şusu var!!! ikinci el alınacaksa servislerden ekspertiz kontrolü yapılmış araçlardan almak lazım.. son söz buu!! katılanlar!!!! katılmayanlar!!!! tartışmaya açık....
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
ben olsam almam. wv o motoru çıkardığında sene 96 idi. 8 supaplı 102 bg gücündeki bu motor o dönemde ortalama bir motordu. tork olarak yeterli verim alınamasa da beygir gücü yüksektir. bir sene sonra kalitesiz denilen peugeot 110 ve 120 bg üreten 1.6 16v motor üretti. wv 8 subaplı eski teknolojiyi satmaya devam etti. hala da satıyor. bu motor çok eski teknolojili bir motordur. rakiplerine kıyasla daha çok yakar ve skoda octavia gibi bi aracın kasasını kaldıracak kadar da güçlü değildir. ben onun yerine kesinlikle 1.6 16v teknolojisine sahip başka bir araç alın derim. şahsi tercihim honda civic veya toyota corolladan yana. kesinlikle daha sorunsuz araçlar.
|
||||
|
||||
|
Yorumlar bu kadar mı arkadaşlar ?
|
||||
|
||||
|
Konuyu açan arkadaşım lusura bakmasın ama bende bu aracı almazdım şayet araç almayı
düşünseydim.Vw Bora ayarında olabilir herşey olabilir ama sonuç olarak 19.000-20.000 az bir para değil ve bu para ile çok daha iyi arabalar alınabilir.Honda Civic diyen arkadaşıma katılıyorum.20.000 TL ile her araç alınabilir ama bu alınmaz bence. |
|
|
||||
|
||||
|
ArkadaşLar SağoLunda Aracı aLmaktan vzgeçtim..
Araç bugün siteden kaldırılmış..!
![]() |
| Tag Ekle |
| elegance, full, octavia, skoda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|