|
|
||||
|
||||
|
s.a. arkadaşlar, nasılsınız?
bnm bi sorum olacak sizlere, arabaya bi USB çıkışlı cd çalar almayı düşünüyorum. 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() fiyat yönünden en uygunu 3 numara. ama 2 numara daha çok hoşuma gitti. 1 numara ise, süper ama çok para :S 1 numarayı sadece göstermek için koydum, 2.yi almayı düşünüyorum sizlerin önerileri nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler... |
| TuninGRenault Reklam Alanı |
|
|
||||
|
||||
|
birde şunu sormak istiyorum, 2. linktedi pioneer gibi özelliklere sahip olan bir marka - model öneriniz var mı acaba?
sony ile ilgili pek bi bilgim yok ama yanlış bilmiyorsam orjinal olmayan cd lerde okuma problemi yaşıyor çoğu modeli. pioneer larda da öyle bi sorun var mı??? |
|
|
||||
|
||||
|
Ben pioneer kullanıyorum. Ne taksam okuyor.
2 numara güzel bir seçim. Bu alet başını ağrıtmaz.
|
||||
|
||||
|
Sen karşıyaklıymışsın, ben de y.yurttayım. izmirde bunu ucuza ve k.kartı taksitle alabileceğim güvenilir bi yer var mı bildiğin?
|
|
|
|||
|
|||
|
kardes istersen şunada bak
![]() bizde var biz cok memnun olduk kullanınca 50x4 tabı yenı araba alınca ole ewde duruo ama süper |
|
|
||||
|
||||
|
Ben fiyatını bir sorayım. Sana bilgi veririm.
|
||||
|
||||
|
440 TL taksitli fiyatı 400 TL peşin hocam. İlgilenirsen yardımcı olurum. Sordum senin için.(3100 modeli)
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
site yeni haline geçince bu topic i bir süre açamadım, ondan yeni giriyorum, yeni gördüm mesajını, sağol sorduğun için, şu an 400 lira veremem ya sanırım bi kaç ay daha bekleyip bu 3100 ü alacam... |
|
|
||||
|
||||
|
Şahsi görüşüm 2 numara...
|
![]() |
| Tag Ekle |
| çalar, oto, teyp, usb |
| Seçenekler | |