|
|
|||
|
|||
|
aracı gecen kaporta boyaya verdım sorum sudur arac 95 sprıng bunun tamponları on panjuru kapı kollarını cıtalrını beyaza boyarsam guzle olurmu yoksa orjınalı gıbı sıyah mı kalsın
|
||||
|
||||
|
Bu olay zevk meselesi benım fikrimi soracak olursan ben boyatırdım araç yere daha yakın duruyor birazda basıldımı :bye
|
|||
|
|||
|
resmı nı gordunuz sanırım yere yakın bayagı bır arac boyansın komple ozaman oy lamaya acıyorum tunıng renault a feda olsun sız daha ıyı bılırsınız
|
||||
|
||||
|
Bencede boyatırsan daha güzel durur...
|
|
|
|||
|
|||
|
bence zevk meselesi.fakat madem bi oylama yapıyorsun ben olsam boyardım. smile32
|
|
|
|||
|
|||
|
bu kadar mı cevap yyaaaaaaaaaa
|
||||
|
||||
|
buyur tamponu boyalı R9 Resimleri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
arac kaporta masraf bılgılerını verıyorum uygunmu acaba kaporta cı 1000 lıra boyacı 1000 lıra degısen parcalar arka sol camurluk curukten dolayı on cam altı sac curukten dolayı ıkı marspıyer arka davlumbaz sacları ıcerdekıler parcalar 300 kagıt ıscılıkler 1000 er lıra uygunmua acaba dıyorumkı fırınlı boya kac paradır sedeflı falan dıyorlar o nasıl bır sey acaba ??daha mı ıyı bırde boya altına astar atıyorlar onasıl acaba ondan sonra boya ıslemı yapıyorlar
|
|||
|
|||
|
toplam 2300 mü bana biraz fazla gibi geldi 1500 normal bende 19umu komple boyatıyorum güneş yanığından dolayı metalik yeşil seninki opak boya daha ucuz olması lazım ben 1300e boyatıyorum
|
![]() |
| Tag Ekle |
| mrb |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|