|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar bildiğiniz üzere bizde panelvanlı kangoo var ve bız bunun camlarını actırcaz arkaya koltuk atcaz arkaya bende hoparler olarak evde tuttuğum 2 tane efsane jbl decade t595 koymak istiyorum ama bunları kangooda arkaya nereye koyabilrim bide bunlara anfi gerekırmı kablo olarakta hangısını kullanmam lazım?on hoparlerden cekcem kabloları uygunmudur?
![]() ![]() |
| TuninGRenault Reklam Alanı |
|
|
|||
|
|||
|
anfi sart diildir ancak sesi acmaya basladıgında ses bogulmaya baslıyacaktır bunun olmaması icin anfi kullanmalısın hoperlorlerede birer kabin yaptırıp koyabilirsin daha tatlı calmasını saglamıs olursun
|
|||
|
|||
|
anfı sanırım şart cok yuksek te boğulma yapıyor.kabın ıcındeler zaten ama ben dırek arka tarafta bı yere monta yapmak istiyorum uygun yer neresı olur? kangooculardan cvp beklıyorum!
|
|
|
|||
|
|||
|
orjinal kolonlarının oldugu yere yapabilirsin arkdakiler buuk ihtimal13cm dir onların orasını oval yaparak tabi alanı muasitse o sekildede monte edebilirsin.vea arka koltukta tam alt tarafa yapabilirsin montajını
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
normal bidigin ince 2li kablolardan kullanabilrsin bi sorun yaratmaz.zaten oralarada istemiosan baskada bi secenegin kalmıo arkaya koydgunda ii ses gelir nie gelmesin kolonları gayt ii
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
verdiğin bilgiler içinde teşekkur ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
Koltuklu yapıcaksan arkaalrda zaten koltuk ile arka kapı arasında MDF takarsan orj kangoolardaki gibi o zaman mdf yi deldirip ona takabilirsin olması ben 16 cm lik JBL hoperlör leri on kapılara taktım sende on kapıya taktırabilirsin .ok
|
|||
|
|||
|
Arka tereğin üzerine aynı boyutta sunta kestir ve ovallerin sığacağı kadar delik açtır hoparlörleri yerleştir... .ok
(PaneLwan Kangoo'da terek warmı biLmiyorum)) |
|
|
|||
|
|||
|
katıLıorum..
| Tag Ekle |
| decade, jbl, kangoo |
| Seçenekler | |
| Stil | |