|
|
||||
|
||||
|
arkadaslar megane 2 hp var bende 1.5 dci.bu arabaya 17lik jant ve lastik takdirmak istiorum ama lastik camurluga da yaklassin istiyorum 17 lik bunu yaparmi yoksa bide PISTIRMAKmi gerekiyo spor bi yay mi takacam??
|
|||
|
|||
|
alacağın janta göre lastik ebatlarında değişeceği için yay taktırmadan istediğin görüntüye ulaşamazsın...
|
||||
|
||||
|
usta 205 50 17 lik lastik yaya gerek duydururmu?yay takdirdikdan sonra rot balans ayari gerecekmi bide onu soruyum masraflar buyurse lastik jant yeterli olaacak
|
|||
|
|||
|
aracın eski jant ve lastiğine uygun yeni jant lastik takılacağından yani çap hemen hemen değişmeyeceğinden yayı muhakkak takman gerekecek yoksa tekerlek ile çamurluk arasındaki fark aynı olacak sadece jantın büyük görünecek..Lastik ve jantlar yeni takılacağından ikiside gerekebilir.Ben sadece lastik değiştirdim,her ikisinide ayarladılar.Hoş jant lastiği nerden alırsan al çoğunlukla buna para almıyorlar..
|
||||
|
||||
|
usta aracin uzerinde su anda 195 65 R15 var ben 205 50 17 takdirmak istiyorum goruntu aynimi kalir diyosun?yay kac cm olacak o zaman?aslinda benim istedigim ince yanak ve genis tabanli buyuk bi lastik ve jant ama ayni zamanda yakiti ve arabayi zorlamasin bi kac kiside 205 50 17 dediler sencede dogrulu?kusura bakma ben gurbetteyim bendede dil yok burda ki lastikcilere gidip soramiyorum saolasin sende ilgilenion vede bilgin var ondan soruyorum
|
|||
|
|||
|
17 jant arabanın fazla yormaz jant arabanı pıstırmaz biraz daha yükseltir yani yay da alman gerek
jant ölçüleride 205 45 17 ola bilir çamurluklara sürtermi dersen sürtmez arabanın rengi nedir ona göre jantta tafsiye ede biliriz bi fotosunu eklersen |
|
|
||||
|
||||
|
cok ugrasdimda ekleyemedim fotoyu usta ya.lacivert gibi bisi baya aracin rengi.yayi kac cm yapacaz ozaman verdiigin olcudeki lastike gore?
|
|||
|
|||
|
3.5 cm fazla indir mez ama 4.5 cm yada 5 cm iyi olur megne II lerin çamurluk ağzı gniş oldu için jeep gibi
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
eywallah usta ben bu bilgilerini bi degerlendiriyim ilgi ve alakan icin tesekkur ederim
|
||||
|
||||
|
haa usta bide 4x100 ne oluo budami onemli lastik de?
| Tag Ekle |
| 17lik, ince, jant, konusu, lastik, pistirma, yanakli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|