|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar dün broadway aracıma cihaz koyduk pıoneer 2900 cd mp3 çalar,pıoneer 6987 260w hoparlör bossmann 1000 w 30cm bas pıoneer 400 w 25 cm bas alpin 4 kanallı profesyonel 1200w anfi ama tam istediğim sesi alamadım eksik olan ney
|
| TuninGRenault Reklam Alanı |
|
|
||||
|
||||
|
Kablolar kaliteli mi smile25
|
|
|
||||
|
||||
|
anfi seti aldım sadece y kablo var içinde birde anfi kablosu acaba kutunun litresinimi tutturamadık 2 tane bas var içerde yıkılıyo ama dışarıya fazla etki yok
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar bi fikriniz yokmu
|
|
|
|||
|
|||
|
renoların sacları ınce oldugu ıcın esner esnedıgınden dısarı fazla ses alamazsın genelde ugultu ve cızırtı cıkar onun ıcın bagajı ve bagaj kapagını yalıtım kaplamalısın vede 2 tane bass baglı ıyıde anfın stereo ayrıyetten oval de baglı anca sımdıkı sesı verır daha fazla bass ıstıyosan bıde sıstemıne mono anfı ekle derım.
|
||||
|
||||
|
mono anfiyi ekledimmi arabanın her yeri gevşer en iyiysi bagajı kaplıyım
|
|
|
||||
|
||||
|
Kablo kitini kontrol et derim. Bir de amp. yazdığın değerleri veriyor mu?
|
|||
|
|||
|
Arkadaşım bende de Fairway var bagajda iki tane kicker L738cm var bir de kicker kx2500 amfi var 10 farad kapasitör var ,bastan çok zırlama var bir araba parası kadar sete harcadım ama verim alamadım iyi bir izolasyon yaptırmak lazım bizim buralarda pek anlamıyolar bu işten istanbul ankaraa izmire gitmek lazım
|
|
|
|||
|
|||
|
anlayan vardır orada da ama reno sacları ınce oldugu ıcın zırıltıyı kesmek lazım..bunun ıcın belkıde tum arabayı soyup ızole ettırmen gerekebılır.2 l7 den bahsedıyoruz..
| cihaz, yardım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|