|
|
|||
|
|||
|
evet arkadaşlar seğir halinde gidiyorsunuz ve önünüzde bu stopları gördünüz ününüzdeki aracın markası sizce ne?
|
| TuninGRenault Reklam Alanı |
|
|
||||
|
||||
|
R19 daha detaylı resimleri görmek isterim.
|
|
|
||||
|
||||
|
r19 hatchbag
|
|
|
|||
|
|||
|
tamamen el yapımı R19 sedan stop arkadaşlar detaylara giriyorum
malzemeler 10cm çapında menekşe saksısı 12 volt spot lamba şerit led kırmızı halka led parklar için küçük led ampuller silikon tabancası havya matkap panç takımı biraz kablo ve diğer teknik ekipmanlar |
|
|
|||
|
|||
|
turuncu- kırmızı ve siyah boyayı en önemlisi maskeleme bandını ve zımparayı unutmamak lazım
|
|
|
|||
|
|||
|
sakın arkadaşlar bana yap falan demeyin aile sadetimle oynamış olursunuz
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
tam orta kısım sinyal için turuncuya boyanacak fakat hem bayram hemde pazar olmasından dolayı boya bulamıdım spotları açtım fakat içerisine farklı bir ampul yerleştirme imkanı olmadığı için mecbur öndeki camı bayamak zorundayım gözlükçü bir tanıdığım olsaydı spotların arkasını kestirip içerisine turuncu ampul yerlestirecektim fakat olmadı
|
|
|
|||
|
|||
|
eline sağlık harika bi çalışma olmuş.
|
|
|
|||
|
|||
|
aslında yola çıkış hikayesi başka niyetimiz flexiyle şeffaf stop yapmaktı araba kaporta boyada olduğu için arkadaşın arkadaşından aldığımız emanet motorsikletle sakarya nın hendek ilçesindeki hırdavatçıları gezmeye başladı flexi bulamadık aklımıza daha farklı bir fikir geldi hurdacılardan bir kaç stop toplayıp farklı yerlerini kullanmayı düşündük adamlar kırık stoplara sıfır fiyatı isteyince sanayide stop kapaklarına bakmaya karar verdik toputopu 4 tane yedek parçacı var zaten en sonunda bir tanesi üst sokağa aksesurcı açıldı varsa aradığınız ordadır dedi, aksesurcıya gittiğimizde o yuvarlık kırmızı ledleri bulduk o an aklıma spot ampülleri geldi aksesurcıda led şeridide işin son haline göstermek şartıyla uygun fiyata aldıktan sonra çin malları satan bir dükkana gittik çok ucuz iki adet spot lamba aldık niyetimiz içindeki ampulü turuncu ampulle değiştirmekti çok uğraştık ama sadece spotları önündeki camı çıkartabildik spotların arkasındaki kısımdaki alçı benzeri malzemenin altındaki cam yüzünden istediğimize ulaşamadık hayallerimiz yıkılmış gibiydi
akşam gece vardiyasına geldiğimde başka bir motorsikletteki içerisinde spot olan sis farlarını gördüm yarımsaat inceledim sadece görüntü olsa kablo olmaz ama 220volt lambayı neyle çalıştırıyodu nasıl oluyodu içerisindeki ampul orjinaldi açma kesme yoktu motorun sahibine sordum 12volt spotmuş motorcularda varmış internette spotlara baktı 12volt 35 watt ve 55 watt spotlar varmış sabah iş çıkışı elektirikçiye gittim 35wattlık bir çift aldım sonrasıda arkadaşla beraber el işçiliği birde diyer tarafı bitirebilsek tabi bizim bitirmemizle iş bitmiyo kaporta ve boyacınında elini hızlandırması lazım tam 25 gün oldu ve ben arabasızlıktan kafyı yemek üzereyim |
|
|
||||
|
||||
|
Eline emeğine sağlık. Çok başarılı olmuş.Araç üzerindeki fotoğraflarını da en kısa sürede bekliyoruz...
| Tag Ekle |
| ait, araca, hangi, olabilir, stop |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|